Friday, January 08, 2010

New Year Trip

Denmark WA
Salam Maal Hijra 1431 and Happy New Year 2010

40 comments:

Yunus Badawi said...

Salam arsaili.

Ingat pergi denmark yg kat eropah tadi. Rupanya kat WA.

aliff muhammad said...

Salam,

Waaa...bestnyer. Arsaili, tak sejhok ker pergi tempat sejhok ni.

Heh, pendek sangat update?

A picture worth a thousand word yea...

Yunus Badawi said...

Salam Arsaili.

mcmana sambutan tahun baru di sana?

Mak Su said...

mmg cantiklah tempat depa

Abd Razak said...

Salam...:)

Selamat tahun baru Hijriah :)
Indah tempat tu :)

Shifu67 said...

ehhh.. laut dia kalerrr buru gak eiiii

cikMilah said...

cantiknya, paduan warna air, langit dan awan...

DrSam said...

salam maal hijrah dan selamat melangkah ke tahun baru masehi. Thanks for the 'ping' bro.

Jauh tu merentas benua bro?

khairil said...

selamat tahun baru dan jadikan tahun ni lebih bermakna dr tahun sebelumnya :)

silversarina said...

Salam tahun baru hijrah dan masihi buat arsaili dan gambar2 ni memang sungguh cantik dan menginsafkan diri tentang betapa agungnya Yang Maha Pencipta .

nahmy said...

assalamualaikum & salam masihi 2010. mana cukup dgn 2 gambor je bro...post le byk2 sikit

TokNabe said...

Sesuatu yang cantik..berpadanan dengan ciptaan Allah.

BEiB said...

Salam Maal Hijrah dan Masihi 2010...
Denmark di Western Australia?
Macam New Castle ada di Kelantan...heheh..

@xiM said...

salam tahun baru!

cantik gambar itu!

Zareda Norman said...

arsaili


jauh berjalan luas pandangan kan..

Lan Bingka said...

selamat tahun baru!

Mia's Mom said...

Salam Arsaili :-D

How nice to spend a new year travelling.

Denmark? What breathtaking view! Any chance of exploring the Valley of the Giant Tree Top walk? Heard it is one of the attractions in Denmark.

May the Maal Hijrah and New Year brings all the Best things that you 're asking for. Salam :-D

Penabahari said...

pemandangan yang menakjubkan..Tahniah Man atas hasil yg begitu indah.

IBU said...

Fantabulous pics!!! Have they been digitally modified?

Happy New Year!

patungcendana said...

:-)

dEeWaN said...

HAPPY NEW YEAR

Semoga hari-hari yang mendatangkan menjanjikan kebaikan buat kita semua

en_me said...

Greens Pool kat William Bay National Park tewww kanns.. chanteknyerrrr

addyaholix said...

salam tahun baru!

gambar tu sangat cantik. dan kool!

Tie said...

Uwaaa........

Nice theme. Tetiba mata jadi besar, hehe...

Denmark ! Teringin gak ke sana.. Tengok pantai tu... nyaman sekali !

MULAN said...

masyaAllah cantiknya... kalau sampai situ mesti saya duduk seharian, just to enjoy the beautiful view.. and the water, cantik nya biru dia...

happy 2010..

abahfateh said...

nice photos..

happy new year, both hijri and georgian calendar.

al-lavendari said...

ya saya setuju, rezeki yang tidak berkat tidak akan cukup, dan hati pun tiada kedamaian.
terima kasih kerana sudi menziarahi blog saya buat kali pertama.

AbGJaS said...

hi arsaili,
jauh perjalanan, luas pandangan..

Cikgu Adham said...

salam ziarah..
uh uh mantap.. comel sungguh gabar ni.. amek dimana tu?

KAMATO said...

Salam bro, cantik foto tu, dapattak yg saya email baru ni pasal garmin map

jejakalkindi said...

salam bro..

bersantai di pantai ke..happy new year..

Shekeen said...

Nice photo! Hope this new year brings you ease to finish up your work! :-)

zafi said...

bro
nice and outstanding pics...
sorry i'm a bit busy lately! huhuhuuhhuh how r u?

Anak Pendang Sekeluarga said...

salam...ulama kata ada 4 cara untuk meyakini kekuasaan Allah swt....

1...cakapkan kebesaran Allah.
2...cerita kisah nabi2,mcm na Allah bantu nabi2...
3...cerita kisah para sahabt r,hum,mcm na depa dpt bantuan Allah.
4....mengetahui tanda2 atau alamat2 iman...rujuk munhtakhab al-hadith bab kalimah iman...

zura lias said...

Gambar cantik..tapi lama gak tak berupdate nie.. :D

ell.eza said...

Ya Allah..cantiknya laut...

faridmw said...

salam \..
salam maal hijrah dan thn baru gak...

DeeN said...

Cantik, cantik...

kuchalana said...

nice picture..

Life is To Short To Be Ordinary..

Ole

nahmy said...

salam...tgk gambo je dah rasa 'nice' aptah lg klu ada kat sana 'live'. syukran for sharing tuan.......