Monday, November 05, 2007

Raya - 6
The Puteri Pacific Hotel Johor Bahru, Johor Malaysia
I'm so busy for the past few days..erkk seem still busy today and most probably will be even more busy for the whole week...busy at "gaban" level. But life must go on. The photo above I shot in the hotel. I stayed at the Puteri Pacific Hotel when I was in Johor Bahru. The next day, I went to Singapore and took the flight back to Perth, Australia.
********
Happy birthday to my only brother, May Allah bless you!! I'm not that close with my brother but he's always there for me when I need help. He will help but at his any convenience...ahaks..sometimes I will forced him help me nowwww...uhuhuhu what a demanding bro here..ekekeke

11 comments:

blackpurple @ jowopinter said...

Dulu minat juga kumpul 'bendalah' dari bilik air hotel macam dakam gambar tu. Dulu-dululah semasa rajin ke seminar sana, seminar sini... :D

faisal said...

mmg hari bz seduniala skrang ni,heheee..jauhnye perjalann bro, moga semuanya selamat ye..

nAt aka nAtsumi said...

cam magik je dah sampai australia balik ek... huhuhu... life atas angin ...mcm 'gaban'

.....larikkkkkkkkkkkk...ekekeke

-DeaN RadzY- said...

Bestnya dapat merantau pi tempat orang..Ese ni dok dalam negara je la nampaknya..Hehehehe..All da best Bro!

jeff said...

nice shot !

simah said...

dah tangkap gambar lepas tu kidnap tak segala shampoo n sabun n segala benda Allah tu...

benda benda ni memang comel... my sis in law suka kidnap buat collection aka kenangan..

yup... akak kat turki sekarang.. awak kat australia buat apa? kerja ker belajar?

simah said...

and Happy birthday to u brother...semoga panjang umur dan murah rezeki...

Zalisa Maz@ZN Isa said...

Bz gak ni :D

MULAN said...

salam.. nanti bila kami nak explore west aust, tolong2 kasi petunjuk buleh? spent 13 days dok cover victoria july lepas.. syok giler..

eTomyam said...

Selamat pergi perwiraku dan selamat pulang kembali ke tanah air tercinta...err harap2 tak de lah apply PR kat negara asing he he he

Sarah Mohd Shukor said...

salam arsaili..

semenjak 2 menjak ni, dah takde food dah ye :) n sorry a bit late to wish ur bro: happy birthday :)