Thursday, September 13, 2007

Eye relaxation
Rottnest Island, Western Australia
During this holy month, we are not only asking to restrain ourself from food and drink but it is in wider context. We need to observe” fasting from evil" with eyes too.
Let see the amazing creation of Allah...the beautiful scenery is just awesome!!!

12 comments:

TokNabe said...

Mmg comel tengok keindahan alam ni. Kat Malaysia pun banyak tempat tak gi lagi, tak tahu la kalau nak gi melawat seberang laut tu tak tau bila.

AiRynnz said...

cantiknya pemandangan....:)

arsaili said...

re:toknabe - meh dtg cni..nanti leh bawa jenjalan...seberang laut china selatan dah sampai? Sabah sarawak..ehehe

arsaili said...

re: airynnz - aa..lawa..byk lagi photo sy ambik kat island tu..mmg lawa sungguh keindahan alam ciptaan Allah

blackpurple @ jowopinter said...

Tangkap sendiri ke gambar itu? Cantik! Subhanallah....

arsaili said...

aaa, tangkap sendiri setelah penat mengejar(berjalan)...ekekeke. Memang tempat tu cantik...tapi msia pun ada gak tempat cantik cam nih..tapi tak sampai lagi

kuncup said...

dear arsaili...
did you really snap that photo~?? tak caya arr~!! tipu tu ...
puasa tak boleh tipu tau.. nanti kena potong lidah. teeheeheee....

ps: thanks for sharing this breathtaking views arsaili. kuncup kat sini tengah bz dan lapar. tapi bila tengok gambar tu, lupa semua... *smile*
lain kali boleh ar snap gambar kuncup pulak ek...

arsaili said...

re: kuncup - sure la...mana leh copy paste..ada copyright kang kena saman..uhuhuhu...tapi my camera not human friendly lagi2 nak snap ur photo..sure hangus ..ekekeke

ah kim said...

Salam.

Wa punya hati aa manyak pilu lo tenok itu gambat. Allah punya kuasa ho? Summa kejadian ala kelebihan sendili. Wa suka lo itu gambat.

Telima kasih la ho. Jiumpa lagi!

yanglerni said...

cantiknye gambar dia...

arsaili said...

sejuk jer mata memandang...air laut tu biru jer ...

aria ayumi said...

oh my.. very the cantekss.. :)